Онлайн печат на рекламни материали 0885 164 313
Файлове за печат | Общи условия | Доставка | Контакти

Общи условия

Общи условия

Форма за поръчка:

При попълване на формата за поръчка от даден потребител в сайта е абсолютно доброволна и е необходима само при поръчка на продукт от сайта. Сайтът може да бъде разглеждан от всеки посетител свободно без регистрация. За да се поръчате е необходимо да попълните регистрационния формуляр, който ще откриете при натискане на бутон "поръчай" под всеки продукт.

Полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. При успешно приключване на поръчката ще видите съобщение на сайта. 


Защита на личните данни

С приемането на настоящите общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Ню Фейс Медиа ЕООД и/или упълномощени от компанията трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока. Потребителските данни на всеки потребител могат да бъде изтрити от базата данни на www.newfacemedia.eu по всяко време при желание от страна на потребителя.

 

Цени

Всички цени обявени в сайта на продуктите и съпровождащия ги вид печат са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Ню Фейс Медиа ЕООД си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоки са без включен ДДС и не включва цената за доставка, която се определя отделно в зависимост от тарифата на куриерерска служба ЕКОНТ и тяхната ценовата листа.

 

Поръчки

Поръчки онлайн могат да правят само тези потребители, които са попълнили формата за поръчка в сайта и са приели общите условия за неговото ползване. Ако имате затруднения с формата за поръчка, можете  да ни изпратите запитване и на e-meil: sales@newfacemedia.eu

 

Доставка

След направена поръчка в електронния магазин, служител на Ню Фейс Медиа ЕООД задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер, до посочен от клиента адрес, офис на еконт  или може да се вземат от Вас на място в нашия офис с предварително уговорен ден и час. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката и заплаща разхода по доставката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки се определят от вида и броя на поръчания продукт (някои стоки са на склад, други изискват техническо време за изработка), от вида печат, който ще се използва върху рекламния продукт и от временната натовареност на фирмата.

 

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните артикули. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

 

Връщане на стока

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 (седем) дни, считано от датата на получаване. В случай на отказ, получените от вас стоки трябва да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП (Закон за защита на потребителя).

Как става връщането на даден продукт:

1. Подаване на уведомление в свободен текст, където заявявате Вашето желание да върнете дадена стока. Уведомлението се подава тук, като в полето за свободен текст запишете "Връщане на продукт - наименование и модел" и причините за неговото връщане.

2. След подаване на уведомлението изпращате за Ваша сметка продукта на адрес:

ЕКОНТ: София, офис "Красна поляна" тел: 0885 164313, до поискване;

Задължително продукта трябва да е в неповредена опаковка, ненарушен търговски вид и съпроводен от следната документация:

- гаранционна карта, която сте получили с Вашата поръчка, ако има такава.

Парите се възстановяват на клиента в срок до 7 работни дни.


3. Рекламни продукти, които са отпечатани след изричното съгласие на потребителя или напечатани с лого подадено от страна на клиента използващ онлайн магазина, име на фирма, телефони, адреси, е-мейл адреси и други такива (т.е. продукти, които не биха могли да бъдат използвани от трети лица и фирми) не подлежат на връщане, ако са в ненарушен търговски вид при доставянето им и печата е с необходимата яркост, плътност и цветност.


Плащане

Ползвателят може да заплати цената на поръчаната от онлайн магазина стока, като използва по свой избор един следните начини:

1. При поръчка може да заплатите 100% стойността на фактурата по банков път, готовият продукт се изпраща до посочен от потребителя адрес и на място заплаща само куриерската услуга.
2. При поръчка на продукти на стойност до 50.00 лв., клиента може да използва "Наложен платеж".

 

Анулиране на поръчката

Поръчка може да бъде анулирана по всяко време от Ню Фейс Медиа ЕООД при наличие на основателни причини - стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

При необходимост от отказ на поръчката от страна и желание на потребителя може да направите това в рамките на работния ден, в който е пусната заявката, но не по късно от 16.30 часа. За целта може да използвате формата за връзка на нашия сайт или се да се свържете с
Ню Фейс Медиа ЕООД на посочените телефони за контакт.

 

ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство в Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

Ню Фейс Медиа ЕООД запазва правото си да променя "Общите условия" по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която е извършена. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите правила периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.

За допълнителни въпроси се обръщайте към нас на посочените в сайта имейл и телефони.

ИНФОРМАЦИЯ

Защита на личните данни

Срок на изпълнение и доставка

Условия на ползване

Изисквания към файлове за печат

ПРОДУКТИ

ПРОДУКТИ

КОНТАКТИ

Защита на личните данни

Срок на изпълнение и доставка

Условия на ползване

Изисквания към файлове за печат

Идеята | Общи условия | Контакт с нас
Created by NewFaceMedia © 2017